0

Συνεχίζεται η ανοικοδόμηση στον ποδοσφαιρικό, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Στο κόλπο των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός που θέλει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια του συλλόγου που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Αντράζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς, με την πώληση να είναι… μονόδρομος στην περίπτωσή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Στα ευχάριστα, αμφότεροι θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο επερχόμενο EURO 2024 και θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή τους αξία και να προσελκύσουν ευρωπαϊκά κλαμπ για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Εξελίξεις στο θέμα των δύο παικτών αναμένονται στα τέλη Ιουνίου, όταν θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους και θα έχουν επιστρέψει στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

 

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Τη Δευτέρα (10/6) στις 16:00 η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα

Previous article

Ενδιαφέρον για Τσέριν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Ζάετς – Το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.