0

Καθημερινή πλέον η αναφορά στα πορτογαλικά ΜΜΕ για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού, καθώς αποτελεί τον διακαή πόθο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

H μοναδική προσφορά που έχει γίνει μέχρι στιγμής από τα “λιοντάρια” στους Πράσινους, είναι προφορική και έχει απορριφθεί, παρότι πλησίαζε τα 20 εκατ. ευρώ, αφού οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες.

Οι Ίβηρες ανέφεραν στον Παναθηναϊκό πως θα επανέλθουν με νέα πρόταση και όπως αναφέρει σε στο σημερινό της ρεπορτάζ η “Record”, η Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα κρούση για τον Ιωαννίδη και είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της.

 

Πρωτοσέλιδο και στην “O Jogo” ωστόσο ο διεθνής στράικερ, με το δικό της δημοσίευμα να σημειώνει πως: “Η Σπόρτινγκ επιμένει αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον αφήσει” και προσθέτει πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας πρόσφεραν 18 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι, αλλά “για τον πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο, το ποσό αυτό είναι μικρότερο από το επιθυμητό για έναν παίκτη με τις δυνατότητές του”. 

 

Παναθηναϊκός Aktor – Ολυμπιακός 84 – 89: Τα highlights από το ΟΑΚΑ (Vid)

Previous article

Τότης Φυλακούρης: «Το Γουέμπλεϊ με την Φιλαδέλφεια, σαν να συγκρίνεις Porsche με Suzuki»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.