0

Ο Τάκης Τσουκαλάς απάντησε στην «ερυθρόλευκη» εκπομπή της Δευτέρας σχετικά με το βίντεο που έγινε viral και χαρακτηρίζει το Conference League, διοργάνωση για… ομαδούλες.

Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού θέλησε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την ατάκα του πως «το Conference League είναι μια χύμα διοργάνωση για… ομαδούλες».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

Για τη δήλωση για το Conference: «Είχα πει για το Conference League. Το είχα πει Μίλκο. Σε σχέση με το Champions League, βέβαια, είναι Κύπελλο Ευρώπης, το πήρε ο Ολυμπιακός. Σε σχέση με το Champions League είναι Μίλκο Καπ.

Δηλαδή, πρώτα είναι το Champions League, μετά το Europa League και μετά το Conference. Δηλαδή τι έγινε;

Το είπε ο Τάκης και είναι Μίλκο; Πιέστε Μίλκο. Αν έχετε τα αρχ…α πάρτε και εσείς Μίλκο Καπ.

Τρεις ομάδες πήραν ευρωπαϊκά. Η Ρεάλ, η Αταλάντα και ο Ολυμπιακός. Και η Αταλάντα έχασε 3-2 από τη Φιορεντίνα.»

Για το κούρεμα: «Με ρώτησε ένας ταξιτζής ρε μαλ…α πότε θα κουρευτείς; Δεν θα κουρευτώ επειδή το είπα στην εκπομπή. Το έκανα τάμα στον Άγιο Νικόλαο, αλλά όχι και γουλί.

Το είπα πάνω στην τρέλα μου. Αν έλεγα θα κουρευτώ και θα πάω να πέσω από την Ακρόπολη, θα μου λέγατε να πέσω από την Ακρόπολη; Είμαι χαρούμενος που με μισείτε, έχω αξία.»

Για το μπάσκετ: «Πώς γίνεται τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια να σε σφυρίζει ο Ντιφαλά και ο Σέρβος; Όλα καλά σας πήγαν. Δώστε μου μια εξήγηση. Πώς γίνεται ο Ντιφαλά να δίνει εις βάρος του Ολυμπιακού σε νεκρό χρόνο βολές στη Μπαρτσελόνα;

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ποτέ τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Οι νίκες είναι 4-3 και ο Ολυμπιακός δύο κούπες φέτος. Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδος.»

Δείτε παρακάτω:

 

 

Ντι Μάρτζιο: «Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σάρι»

Previous article

«Δεν έδωσε καμία απάντηση στον Παναθηναϊκό ο Σάρι» γράφει ο Πεντουλά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.