0

Ο Παναθηναϊκός ως Κυπελλούχος πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League και θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο. Που θα δούμε τους αγώνες του.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλο του στις 18 και 19 Ιουνίου στη Νιόν. Και θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις την εβδομάδα 23-25 Ιουλίου.

Όσο για τα τηλεοπτικά;

Από τα play offs ως και τον τελικό του Champions League και από τη league phase (σ.σ. είπαμε: όμιλοι τέλος από τη νέα σεζόν, ένας… και καλός) ως και τον τελικό σε Europa League και Conference League, είναι όλα στην Cosmote TV. Άρα, ότι αφορά στα προκριματικά (και play offs σε Europa και Conference, όχι όμως του Champions League) είναι ελεύθερα προς διαπραγμάτευση.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με την Cosmote TV για τα εντός έδρας, ενώ τα εκτός έδρας προκριματικά του είναι ελεύθερα προς διαπραγμάτευση…

Εξαίρεση της Τσαρούχα από τους τελικούς ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Previous article

Νικολογιάννης: «Έβαλε σφραγίδα παντού με το ποδόσφαιρο του ο Σάρι -Μπαίνει στην αγορά με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.