0

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του ότι νιώθει χαρούμενος στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Στη Σουηδία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, απολαμβάνοντας τις διακοπές του πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ο Σουηδός επιθετικός βρέθηκε στην αναμέτρηση της πρώην ομάδας του Χάκεν και παρακολούθησε την επικράτηση της επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις στο «fotbollskanalen» και τόνισε ότι νιώθει χαρούμενος στο Τριφύλλι. Δεν έκρυψε ωστόσο ότι επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο, τονίζοντας ότι βάσει των συμμετοχών του έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τα «πράσινα».

«Περνάμε πολύ καλά και νομίζω ότι όταν έπαιξα, πρόσφερα. Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά θα δούμε. Πάντα θέλεις να παίζεις περισσότερο, αλλά με βάση τον χρόνο συμμετοχής μου, έχω πάει πολύ καλά.

Δεν έχω παίξει πολύ, αλλά έβαλα κάποια γκολ και έδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από μένα, αλλά εγώ θέλω περισσότερα», δήλωσε ο Γερεμέγεφ ο οποίος δεσμεύεται με τους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2025.

Θέλει Χατζηδιάκο και το δείχνει ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός έχει ικανοποιήσει όλα τα ”θέλω” του Σάρι για να πει το «ΝΑΙ» !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.