0

Τα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Άρη στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Θέση στους τελικούς της Stoiximan Basket League έκλεισε ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά το διπλό στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη, κλείνοντας έτσι για πολλοστή φορά ραντεβού με τον Ολυμπιακό με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Εργκίν Αταμάν, που έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να μιλήσει στην flash interview, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για τη διαιτησία, τονίζοντας πως επικρατούσε πολύ ζέστη στο γήπεδο!

«Θα είμαι εξαιρετικά σύντομος. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έδειξαν χαρακτήρα. Το γήπεδο ήταν καυτό», κάνοντας την σχετική κίνηση πως επικρατούσε ζέστη στο Αλεξάνδρειο.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τους τελικούς της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως: «Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει. Την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, όλα. Έχουμε μπροστά μας μια καλή ομάδα, μια ομάδα την οποία σεβόμαστε όπως και τον προπονητή της. Πάμε βήμα-βήμα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρώτο τζάμπολ στους τελικούς την Τετάρτη (5/6) – Όλο το πρόγραμμα

Previous article

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με άνεση από το Αλεξάνδρειο παρά το κατς του Άρη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.