0

Όπως γράψαμε και χθες μόνο κλεισμένη δεν έπρεπε να θεωρείται η περίπτωση Σάρρι για τον Παναθηναϊκό και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα δημοσιεύματα των Ντι Μαρτζιο και Πεντούλα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή βάζοντας τα σε μια σειρά:

  • Οι πράσινοι βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Ιταλό προπονητή εδώ και δέκα μέρες το λιγότερο.
  • Η πρόταση που του έχει κατατεθεί είναι πολύ μεγάλη για τα ελληνικά δεδομένα και παράλληλα συζητήσιμη από την πλευρά του. Αυτό επιβεβαιώνεται μάλιστα και από το δημοσίευμα του Ντι Μαρτζιο, ο οποίος την χαρακτηρίζει ως πολύ μεγάλη.
  • Προφανώς ο Σάρρι θέλει να κερδίσει χρόνο για να δει τι μπορεί να βρει από Ιταλία και Αγγλία και στην ουσία κρατάει έως τώρα τον Παναθηναϊκό λίγο πολύ ως κάβα.
  • Αυτή τη στιγμή στην Ιταλία υπάρχει ένα προπονητικό ντόμινο με τους πάγκους της Φιορεντίνα και της Μπολόνια οι οποίοι τώρα που μιλάμε είναι ορφανοί και θα κρίνουν πολλά.
  • Όσον αφορά την Αγγλία, ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο οποίος λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο και σαν εκπρόσωπος τύπου του Σάρρι, βάζει την Λέστερ στο παιχνίδι αλλά παράλληλα γράφει ότι ο 65χρονος τεχνικός έχει επιλέξει να περιμένει. Στο κείμενο του επίσης γίνεται αναφορά στην Μπολόνια και την Λάτσιο με την τελευταία όμως να έχει προπονητή (!).

Γενικότερα γίνεται αντιληπτό πως ο Παναθηναϊκός όντως έκανε μια δυνατή κίνηση για το απόλυτο μπαμ και προφανώς δεν έφαγε “πόρτα” κατευθείαν όπως η Μπεσίκτας φερ ειπείν.

Είναι απολύτως λογικό όμως για τον Σάρρι να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να εργαστεί σε τοπ πρωτάθλημα και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Για να έχουν πιθανότητες οι πράσινοι θα πρέπει μέσα στο Σαββατοκύριακο το προπονητικό ντόμινο στην Ιταλία να αφήσει τον κόουτς εκτός επιλογών και να μην έρθει κάτι από Αγγλία που να τον ιντριγκάρει.

Η ομάδα καλά έκανε και επιχείρησε να χτυπήσει έναν τέτοιου βεληνεκούς προπονητή. Αυτό είναι το σωστό και θα έπρεπε να συμβαίνει εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι καλλιεργήθηκε μια ατμόσφαιρα πέριξ της ομάδας ότι ο Σάρρι είναι λίγο πολύ κλεισμένος και άπαντες περίμεναν απλά την ανακοίνωση για να χαρούν.

Αν η υπόθεση ναυαγήσει οριστικά τότε θα επέλθει ξανά ο ζόφος και η γκρίνια κάνοντας το έργο του νέου προπονητή ακόμη δυσκολότερο και χωρίς να φταίει πουθενά ο άνθρωπος…

 

Ο Μίσιτς ψάχνει σπίτι στην Αθήνα!

Previous article

Παναθηναϊκος: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη – Δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση του»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.