0

Ο Σάρι όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία ευχαριστεί τους πράσινους για την πρόταση αλλά να μην μπαίνει σε περισσότερες συζητήσεις.

Όπως σας αποκαλύψαμε από αργά το βράδυ ο Μαουρίτσιο Σάρι τελειώνει από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού παρά το εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση από τον Παναθηναϊκό έγινε πριν από μια εβδομάδα, μια σημαντική κίνηση, αλλά ο Σάρι τους ευχαρίστησε και προτίμησε να μην μπει σε περαιτέρω συζητήσεις μαζί τους.

Κι αυτό γιατί ο 65χρονος τεχνικός δεν βιάζεται να καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα ήθελε να είναι στην Premier League. Αυτή τη στιγμή η Λέστερ αναζητά νέο προπονητή, καθώς ο Ένζο Μαρέσκα που την ανέβασε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Οι «αλεπούδες» εξετάζουν και τον Σάρι για τον πάγκο τους, έχοντας κάνει μια εκτεταμένη έρευνα και ο έμπειρος προπονητής είναι διατεθειμένος να περιμένει. Επιλογές γι’ αυτόν υπάρχουν και από την Ιταλία, όπως η Λάτσιο και η Μπολόνια.

 

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς κάνει τον απολογισμό

Previous article

Συνάντηση Αλαφούζου-Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.