0

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε το έβδομο «αστέρι» του ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της EuroLeague στην Uber Arena του Βερολίνου, το banner με το 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού AKTOR πήρε τη θέση του στον ουρανό του ΟΑΚΑ, εν μέσω αποθέωσης από 19.000 οπαδούς των πρασίνων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ από τους φίλους των πράσινων που κατέκλυσαν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να γιορτάσουν την κατάκτηση της EuroLeague.

Στο λάβαρο έχει αποτυπωθεί η φωτογραφία του προπονητή του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν και του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Σλούκα από τη στιγμή που σήκωσαν την κούπα στη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ πάνω γράφει “Berlin 2024”.

Η φιέστα του Παναθηναϊκού AKTOR περιελάβανε τόσο την ανύψωση του λαβάρου για την κατάκτηση της EuroLeague στον ουρανό του ΟΑΚΑ, όσο και με το εντυπωσιακό show του Νίνο Ξυπολιτά.

Το τραγούδι “μέχρι τέλους” ήχησε σε όλο το γήπεδο δια στόματος του γνωστού ερμηνευτή και φίλοι των πράσινων απόλαυσαν τα λεπτά που ακολούθησαν την είσοδο του τροπαίου στο γήπεδο.

 

Αταμάν: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου – Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα»

Previous article

Ράφτηκε το 7ο αστέρι στην φανέλα των πρασίνων (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.