0

Ο Εργκίν Αταμάν ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μέσω της flash interview μετά από τη λήξη του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνδύασε τη φιέστα για την κατάκτηση της EuroLeague με το πρώτο βήμα στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, καθώς επικράτησε άνετα του Άρη στο Game 1 της σειράς.

Ο Εργκίν Αταμάν μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις στη flash interview μετά από τη λήξη του αγώνα, αναφορικά με τους φίλους των πράσινων και την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για το ματς, που ήταν το πρώτο μετά από την κατάκτηση της EuroLeague: “Φυσικά δεν είναι εύκολο να παίξεις έναν ημιτελικό μετά από ένα τόσο ιστορικό επίτευγμα, μετά από τους μεγάλους πανηγυρισμούς εδώ. Έίμαι περήφανος για τους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Σήμερα κάποιες φορές παίξαμε καλό μπάσκετ, κάποιες φορές όχι. Δώσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ, όμως καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να κάνουμε το 1-0. Συνεχίζουμε και ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι οι ημιτελικοί και το ξέρουμε”.

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: “Είναι εκπληκτικοί. Όλα είναι εξαιρετικά με τους οπαδούς μας από την αρχή της σεζόν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους μας εδώ στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα”.

Παναθηναϊκός Aktor – Άρης 89-71: Σάρωσε τον Άρη ο Παναθηναϊκός στη φιέστα του ΟΑΚΑ για το έβδομο!

Previous article

Η φιέστα του ΟΑΚΑ, το έβδομο λάβαρο και ”Μέχρι Τέλους” από ΝΙΝΟ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.