0

Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικά τακτική στις δύο ευρωπαϊκές επιτυχίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κατέκτησαν από έναν ευρωπαϊκό τίτλο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα. Το «τριφύλλι» έγινε… επτάστερο, κερδίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκα και επιστρέφοντας στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια. Παράλληλα, οι Πειραιώτες νίκησαν την Φιορεντίνα και κατέκτησαν την τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Το κανάλι ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου ακολούθησε διαφορετικά τακτική στις δύο σημαντικές επιτυχίες. Την Κυριακή – ενώ όλα τα κανάλια διέκοψαν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα για μεταφέρουν την είδηση της κατάκτησης του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό – ο ΣΚΑΙ τήρησε σιγή ιχθύος, προβάλλοντας κανονικά το Survivor.

Αντίθετα, σήμερα ημέρα Τετάρτη, το εν λόγω κανάλι διέκοψε το πρόγραμμα του για να μεταδώσει στους τηλεθεατές του την είδηση για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πηγή: prasinoforos.gr

 

Ο νέος προπονητής και οι αλλαγές στο ρόστερ

Previous article

Έβριζαν εν χορώ τον Γιαννακόπουλο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Νέα Φιλαδέλφεια – Η απάντηση του! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.