0

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας για τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και το θέμα του προπονητή.

Για την αγορά του Γεντβάι και τους στόπερ της νέας σεζόν είπε: «Είχε επικυρωθεί πριν τα playoffs η συμφωνία με τον παίκτη, έδωσε τη ρήτρα που ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Έκανε πολύ καλά καλοκαιρινά παιχνίδια, χωρίς να έχει προετοιμασία, έβγαλε έναν μικροτραυματισμό, είχε ένα ντεφορμαρισμα αλλά από τον Νοέμβριο και μετά έκανε πολύ καλή χρονιά. Από του χρόνου μαζί με Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και τον στόπερ που θα έρθει, χωρίς να αποκλείσω να έρθει και δεύτερος κάτι που θα εξαρτηθεί από τον Πάλμερ-Μπράουν, θα αποτελέσουν την πεντάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες που αποχωρούν, στην προσπάθεια αγοράς του Ντραγκόφσκι από τη Σπέτσια και μετά πέρασε στο θέμα του προπονητή.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μαρτίνς, ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε δύο προπονγές και μιλάει μαζί τους. Μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας νομίζω πως θα έχουμε εξελίξεις. Στις 16 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία, το βασικό στάδιο θα γίνει στην Αυστρία. Ο προπονητής θα πρέπει να έρθει στις αρχές Ιουνίου το αργότερο για να τρέξουν και τα μεταγραφικά ζητήματα», είπε για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο.

 

Ο Ραζνάτοβιτς αποκαλύπτει: Αυτά είπαμε με τον Γιαννακόπουλο για να πάρει Αταμάν! (Pic)

Previous article

Κάιλ Γκάι και Χουάντσο Ερναγκόμεθ στο στόχαστρο της Ρεάλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.