0

Σύμφωνα με το Rumores Basket, η φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας έχει στο στόχαστρο της Κάιλ Γκάι, ενώ κοιτάει διακριτικά την περίπτωση του Χουάντσο Ερναγκόμεθ. 

Ένας πρώην και ένας νυν «πράσινος» στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης για την νέα σεζόν, μετά την απώλεια της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό!

Ο Κάιλ Γκάι που αποχώρησε στην μέση της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν θα είχε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής, φαίνεται να βρίσκεται στους στόχους για τα γκαρντ της φιναλίστ.

Ο Αμερικανός ταλαντούχος παίκτης παρα το… χλιαρό διάστημα που πέρασε στον Παναθηναϊκό επέστρεψε απευθείας στις εκκωφαντικές εμφανίσεις της περσινής σεζόν με την φανέλα της Τενερίφης, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την φετινή χρόνια, μέτρησε 21.5 πόντους μέσο όρο, με 2.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ, με 35% τρίποντο ενώ βρέθηκε στους φιναλίστ του τελικού του FIBA Basketball Champions League.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η περίπτωση του Αμερικάνου «μπόμπερ» θα απασχολήσει δυνατά τους Μερένχες, καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να κάνουν 1-2 προσθήκες στην φαρέτρα των κοντών τους. Εκεί όπου βρίσκονται οι Γιουλ, Καμπάτσο, Μούσα και αναμενόμενα θα αποχωρήσουν οι Φαμπιάν Κοζέρ και Σέρχι Ροντρίγκεζ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η προσθήκη του Κάιλ Γκάι θα χτίσει έναν καλό συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως η ομάδα του Τσους Ματέο κοιτάει… διακριτικά την περίπτωση του Χουάντσο Ερναγκόμεθ, ο οποιος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αφήσει ελεύθερο τον Ισπανό φόργουορντ, η Ρεάλ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του, καθώς θα αποτελέσει σημαντική κίνηση και λόγω ποιότητας, αλλά και λόγω Ισπανικού διαβατηρίου.

Νικολογιάννης: «Μιλάει με δύο, κλείνει ως την άλλη εβδομάδα ο προπονητής στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Ο νέος προπονητής και οι αλλαγές στο ρόστερ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.