0

Παίκτης του Παναθηναϊκού για ακόμα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Τιν Γεντβάι.

Ήταν ειλημμένη απόφαση στο Τριφύλλι να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κροάτη στόπερ, αποκτώντας τα δικαιώματά του από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Όπερ κι εγένετο!

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τη ρωσική ομάδα και κάνει δικό του πλέον τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους Πράσινους, κεφαλαιοποιώντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κροάτης στόπερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί».

 

Όλα δείχνουν επιστροφή στο ΟΑΚΑ την νέα σεζόν!

Previous article

Μπήκε η Κοινοπραξία, άρχισαν οι εργασίες στο Βοτανικό! (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.