0

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον πρώην προπονητή των «πράσινων» να επιστρέφει στην Τουρκία.

Ο έμπειρος τεχνικός κατά την αναχώρησή του για τη χώρα του μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη και τον σεβασμό που πήρε από τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής

Έφτασε το τέλος της συνεργασίας σας με τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι τα στοιχεία που κρατάτε από την παρουσία σας στην Ελλάδα;

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ πολύ τον ελληνικό λαό που μου έδειξε πολύ σεβασμό και αγάπη όπου και να έχω πάει με τον Παναθηναϊκό. Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος πουτ δέχτηκα και σεβασμό και αγάπη από ανθρώπους που δεν άνηκαν στον Παναθηναϊκό».

Στην Ελλάδα έχουμε μία έκφραση ότι οι νίκες έχουν πολλούς «πατεράδες», οι ήττες όμως είναι «ορφανές». Σήμερα είμαστε μόνο εμείς εδώ, όταν ήρθατε ήταν πολλοί δημοσιογράφοι. Είστε πολύ έμπειρος στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Δε θα ρωτήσω τι έφταιξε γιατί δεν έχει και σημασία.

«Και στην Τουρκία είναι το ίδιο πάνω κάτω και το είχα ζητήσει κι εγώ όταν δούλευα και το λέω συνέχεια, ότι είναι σημαντικό όταν έρχονται παίκτες αντί να τους χειροκροτάμε και να μαζευόμαστε όλοι να το κάνουμε αυτό όταν φεύγουν. Μέχρι να έρθω στο αεροδρόμιο, υπήρχαν πολύ άνθρωποι που μου ζητούσαν φωτογραφίες και μου έλεγαν πολύ ωραία λόγια.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πολύς κόσμος όταν δεν έχει νόημα και δεν πρέπει να είναι εδώ. Καλύτερα να υπάρχουν λίγοι και πραγματικοί».

 

Καμία ανησυχία για Μπερνάρ, Τσέριν και Χουάνκαρ ενόψει τελικού

Previous article

Η παρακάμερα: Η αποθέωση του Μπερνάρ και οι πρώτες αντιδράσεις του Κόντη (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.