0

Όταν δεν έχεις ποιότητα, διοικητική σταθερότητα και κατ’ επέκταση ψυχολογία, έρχεται η αγωνιστική αποσύνθεση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε, μέσα σε πέντε μήνες, να καταστρέψει τα πάντα. Και η χθεσινή εικόνα είναι μία μικρογραφία όλης της χρονιάς.

Ο Γερεμέγεφ σπατάλησε δύο τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο, από αυτά που είναι ανεπίτρεπτο να χάνει ένας φορ του Παναθηναϊκού. Ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά όταν αυτό το ματς είναι το «διαβατήριο» για την Ευρώπη.

Εδώ είναι το θέμα ποιότητας. Γιατί από πλευράς ψυχολογίας η Λεωφόρος ήταν «παγωμένη» από τις αποδοκιμασίες κατά του Αλαφούζου και οι παίκτες μουδιασμένοι.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού και, αν ο Σουηδός δεν σπαταλούσε κλασικές ευκαιρίες, θα είχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Κοντή έβγαλε ψυχή και πάθος για 70’, έχοντας ολοφάνερα τη σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς. Όταν όμως δεν έχεις αρκετή ποιότητα και αλλαγές είναι ο ανύπαρκτος Βιλένα και ο «λίγος» Βέρμπιτς, ο κακός αλλά ποιοτικός Ολυμπιακός θα βρει τις φάσεις και θα σε «σκοτώσει».

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη και μοναδικός υπεύθυνος γι’ αυτό, είναι ο Αλαφούζος.

 

Ο καθρέφτης μίας σεζόν, το «κόψτε τον λαιμό σας» για το Κύπελλο κι ένα μεγάλο respect στον ΠΑΟΚ

Previous article

Υπάρχει θέμα – Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.