0

Την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική και το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Χρήστος Κόντης στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει άπαντες στο κρίσιμο φινάλε της σεζόν.

Χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη αλλα τους Σένκεφελντ, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς να επιστρέφουν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός έμειναν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Αϊτόρ, με τον τελευταίο να απουσιάζει με άδεια, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Μλαντένοβιτς.

Ο αυτοκράτορας Τερίμ δεν κράτησε την υπόσχεσή του

Previous article

Κόντης: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη κατάσταση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.