0

Όχι μόνο δεν συνεχίζει να κυνηγάει το θαύμα ο Παναθηναϊκός Β’, αλλά μετά και την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με 2-0, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός Β’ κυνηγούσε ένα θαύμα όσον αφορά την παραμονή του στην Super League 2. Ήθελε δύο νίκες και με μεγάλες διαφορές στο σκορ και δύο ήττες του Αιγάλεω. Αυτές οι νίκες για τους «πράσινους» δεν ήρθαν ποτέ, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με 2-0, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έπεσε και μαθηματικά, ενώ μαζί του είχαν ήδη υποβιβαστεί οι Ολυμπιακός Β’ και Γιούχτας.

Μετά τα αποτελέσματα στα Play Out ο Παναθηναϊκός Β’ κυνηγούσε ένα θαύμα για να σωθεί, καθώς ήθελε και να επικρατήσει στα δύο παιχνίδια και να το κάνει με μεγάλη διαφορά τερμάτων, αλλά και να χάσει και το Αιγάλεω με πολλά τέρματα και στα δύο ματς. Ένα θαύμα που σε καμία περίπτωση δεν έγινε, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από την Παναχαϊκή και έπεσαν και οριστικά στην Γ’ Εθνική. Οι Πατρινοί από την άλλη είχαν έτσι και αλλιώς σωθεί, όμως σε καμία περίπτωση δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Φουρτάδο στο 38′ σταμάτησε στο δοκάρι του Οικονομάκη, με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48′ με τον Ζαμόρα και όχι μόνο κράτησαν το προβάδισμα, αλλά με πέναλτι του Μασούρα στο 70′ έκαναν το 2-0.

Σκόρερ: 48′ Ζαμόρα., 70′ Μασούρας.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Αθανασακόπουλος, Ματρίνης, Κατρής (77′ Τσεβάς), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης (68′ Μαντσίνι), Σαρδέλης (77′ Καραμπάς), Τουρκοχωρίτης (61′ Καλοσκάμης), Νταμπίζας.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Οικονομάκης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα (55′ Σμάλης), Λιοφάγος (62′ Μπετοσβίλι), Καραγιάννης, Ζέκχοφ, Πετράτος (46′ Τσάκνης), Ντε Τόμας, Τραορέ (87′ Ιατρούδης), Χριστόπουλος (46′ Μασούρας).

 

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπάλντοκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Previous article

Και ένα ευχάριστο: Επέστρεψε έπειτα από 8 μήνες ο Μάγκνουσον!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.