0

Αναλυτικά όσα είπε στο “Eurohoops“:

Για την πρόκριση στο Final Four: «Είναι τεράστια υπόθεση για την πορεία που έχουμε διανύσει, τεράστια υπόθεση και δικαίωση για όλους, ειδικά για μια καινούργια στημένη ομάδα. Μέσα σε έναν χρόνο το να καταφέρουμε κάτι τέτοιο όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι».

Για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του: «Η ομάδα είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θα είναι εκεί από την πρώτη χρονιά. Όλοι γνωρίζουν βέβαια ότι για τον Παναθηναϊκό δεν είναι επιτυχία απλά η παρουσία σε ένα Final Four. Για εμάς επιτυχία θα είναι να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε να κερδίσουμε την Euroleague».

Για την επιστροφή του ίδιου στα Final Four: «Είναι το πιο ιδιαίτερο της καριέρας μου τηρουμένων των αναλογιών. Κάποτε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, μου είχε πει ο Σπανούλης ότι δεν είναι εύκολο να βρεθείς εκεί. Τότε το θεωρούσα αλλιώς. Δεν το είχα καταλάβει, ήμουν μικρός. Στην πορεία συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί μία ομάδα σε ένα Final Four. Πραγματικά, αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που θα το ξαναζήσω».

Για τη δική του απόδοση: «Λύτρωση νιώθω σίγουρα. Είναι μία ακόμα απόδειξη στη ζωή μου πως πρέπει να προσπαθείς και να παλεύεις. Όταν θες κάτι πραγματικά, αφιερώνεις όλη σου τη ψυχή σε αυτό και μπορείς να το καταφέρεις. Κερδίζεις το χαμένο έδαφος σε λίγο χρόνο. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, ερχόμουν από ένα δύσκολο χειρουργείο. Η σεζόν έμοιαζε κάπως χαμένη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και την αμφισβήτηση. Έμεινα πιστός στο ποιος είμαι, στη δουλειά μου. Είδα κάθε μέρα σαν ευκαιρία και θεωρώ ότι είμαι σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Η σύντροφος του Ναν πανηγύρισε την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague

Previous article

Στη διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού» τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024/2025!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.