0

Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν τα season tickets για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ της νέας σεζόν, μια απόφαση που προέκυψε από τα αιτήματα του κόσμου, και αποτελεί μια πράξη ανταπόδοση της απλόχερης στήριξης των φιλάθλων στη φετινή προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

O Παναθηναϊκός Aktor με απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βγάζει από… τώρα τα διαρκείας της νέας σεζόν και ετοιμάζεται να γεμίσει πάνω από το 50% του ΟΑΚΑ, πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Όπως αποκαλύφθηκε στην “Magic Euroleague” του sdna της Δευτέρας (13/5), μέσα στην εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη (15/5), θα βγουν τα «πράσινα διαρκείας» της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» είδαν την τεράστια στήριξη του κοινού την τρέχουσα σεζόν και με απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο αριθμός των διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα «ανοίξει». Για την ακρίβεια, ο τελικός αριθμός των διαθέσιμων διαρκείας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, όμως θα ξεπερνάει το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Επί της ουσίας, σύσσωμος ο «πράσινος» οργανισμός θέλει να ανταποδώσει στο κοινό για τη φετινή, τεράστια συσπείρωση και στήριξη, ενώ παράλληλα επιθυμεί να υπάρχουν «ανοιχτές» θέσεις, για να πηγαίνει στο γήπεδο κόσμος που δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα διαρκείας.

Όπως καταλαβαίνετε, τα διαρκείας αναμένεται να γίνουν… καπνός σε χρόνο dt και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός Aktor θα γεμίσει παραπάνω από το μισό γήπεδο για την επόμενη σεζόν, πριν ακόμα τελειώσει η φετινή.

 

Κανένα περιθώριο για τελικό με κόσμο – Ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό

Previous article

Δείπνο ενότητας με… φόντο το Κύπελλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.