0

Μπορούμε, πλέον, να πούμε με σιγουριά ότι η αντίστροφη μέτρηση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει κι αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο.

Σας είχαμε ενημερώσει από τις 19/4 ότι μετά το Πάσχα η κοινοπραξία (ΑΚΤΩΡ – ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ) θα είναι έτοιμη να μπει στο οικόπεδο προκειμένου να αρχίσει τις πρώτες εργασίες.

Μετά τις υπογραφές στη σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, το παραπάνω επιβεβαιώνεται και τις επόμενες ημέρες θα στηθεί από την κοινοπραξία (που έχει αναλάβει την κατασκευή της ποδοσφαιρικής αρένας) εργοτάξιο στον χώρο προκειμένου να αρχίσει με γοργούς (επιτέλους) ρυθμούς ο καθαρισμός όλου του οικοπέδου.

Το έργο αποκτά ρυθμό

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση. Οπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατο κείμενο, αυτό είνα και το σημαντικότερο βήμα μέχρι την κατασκευή:

Να στηθεί, δηλαδή, εργοτάξιο στον χώρο. Επί της ουσίας να “μπουν” οι εμπλεκόμενοι στον Βοτανικό και το μεγάλο έργο να αρχίσει να αποκτά ρυθμό και να παίρνει ζωή!

Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, αυτό θα συμβεί. Τι απομένει μετά; Η αναθεώρηση της άδειας και η έναρξη της κατασκευής.

Αν όλα πάνε καλά και με βάση τις κινήσεις που γίνονται από τον Δήμο Αθηναίων στο τέλος καλοκαιριού θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής και μένει να δούμε αν θα επιτευχθεί ο δύσκολος στόχος του 2026 ή το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς παράδοση το 2027.

Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ

Previous article

Μπουρούσης: «Δικαιώθηκε που ήρθε ο Σλούκας» – Η αναφορά σε Γιαννακόπουλο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.