0

Στη συνέπεια που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» ομάδες, στάθηκε o Nίκος Αθανασίου

Ο ρεπόρτερ, μεταφέροντας του ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» ενόψει της αυριανής (11/2) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, ανέφερε: «Καλείται να συνεχίσει να δείχνει τη φετινή του συνέπεια με τους “μικρομεσαίους”. Χάρη σε αυτή του την επίδοση βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Αυτά τα ματς σε βάζουν σε τροχιά πρωταθλητiσμού και τα ντέρμπι σου δίνουν τίτλους».

Αναφορικά με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τα επόμενα ματς αλλά και για την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Αθανασίου, υπογράμμισε: «Ο Τερίμ δούλεψε για πρώτη φορά με όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον Ιωαννίδη που θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Τώρα για την ενδεκάδα Σκέφτεται αλλαγές ο Τερίμ. Έχει κάνει δοκιμές. Ο Ντραγκόφσκι τέρμα, Χουάνκαρ, Κώτσιρας στα άκρα, και ίσως στα στόπερ κάνει οι αλλαγές, δηλαδή Ακαϊντίν-Ούγκο. Ρούμπεν, Μπακασέτας, και Τσέριν ή Βιλένα στο κέντρο. Ίσως δούμε επιστροφή Αϊτόρ, δεξιά Παλάσιος και κορυφή Γερεμέγεφ.».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Τα νέα παπούτσια του Ιωαννίδη για εύκολο σκοράρισμα και η τιμή τους

Previous article

Το δώρο του Αταμάν στους παίκτες μετά τη νίκη κόντρα στην Φενέρ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.