0

Τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί με το όνομα του Κώστα Φορτούνη, μετά από ένα βίντεο που φαίνεται ο ίδιος να έχει επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού». Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ένα βίντεο, στο οποίο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση στον Κώστα Φορτούνη λίγο πριν την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έφερε διάφορα σενάρια στην επιφάνεια. Το συμβόλαιο του 31χρονου μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακό, εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και φαίνεται να… κόβεται από τον νυν τεχνικό, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η περίπτωσή του είναι πολύπλοκη, επειδή η σχέση του με τους Πειραιώτες έχει περάσει από… χίλια κύματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ουδεμία επαφή μαζί του. Δεδομένα, είναι μία ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά οι «πράσινοι» δεν έχουν ασχοληθεί με την υπόθεσή του.

Ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φορτούνης είναι ξενερωμένος με τον Ολυμπιακό, έχοντας θέμα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Στα 31 του, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα αναζητήσει ένα καλό συμβόλαιο, μία θέση στην ενδεκάδα, καθώς και την προοπτική η ομάδα του να πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις που αγωνίζεται.

Gov.gr Wallet: Όλες οι απαντήσεις για την είσοδο στα γήπεδα μέσω της εφαρμογής

Previous article

Αθανασίου: «Δύσκολο και πονηρό το ματς με τον Πανσερραϊκό – Μοναδικό ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.