0

Ο Ουριέλ Αντούνα αναμένεται να μείνει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός παραμονεύει, καθώς φέρεται πως εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα του.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα ενεργός μεταγραφικά τον Ιανουάριο, πραγματοποιώντας πέντε κινήσεις με τις αποκτήσεις των Μπακασέτα, Λημνιό, Ούγκο, Ντραγκόφσκι και Ακαϊντίν, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), οι «πράσινοι» διατηρούν… ζεστές τις μεταγραφικές «μηχανές» τους και εξετάζουν πολλές περιπτώσεις με μία εξ αυτών να είναι αυτή του Ουριέλ Αντούνα.

Ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Κρουζ Αζούλ και δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έτσι, ο Παναθηναϊκός «καραδοκεί» για την περίπτωσή του, διατηρώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να κάνει το βήμα για την Ευρώπη.

Νικολογιάννης: «Θα είναι σαν να μην κέρδισε το ντέρμπι, αν δεν νικήσει στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναθηναϊκού για τη Θύρα 7: «Ποτέ ξανά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.