0

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται δεδομένα για την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, για τον οποίο υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει απόλυτα την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο διατηρεί ανοιχτά τα… αυτιά του για τα μεταγραφικά που θα απασχολήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ήδη οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για το «τριφύλλι» και είναι δεδομένο πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, στο αριστερό άκρο της άμυνας, το «τριφύλλι» έχει τον Χουάνκαρ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει και είναι 34 ετών και τον Μλαντένοβιτς, που βρίσκεται στο 32ο έτος της ηλικίας του. Η περίπτωση του Έλληνα διεθνή μπακ δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη, καθώς για την περίπτωσή του έχει εκφράσει ενδιαφέρον τόσο ο Άγιαξ, όσο και άλλες ομάδες του Big-4 από την Ελλάδα. Για την ολλανδική ομάδα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως είχε καταθέσει ήδη πρόταση τον Ιανουάριο στη Νόριτς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε και η περίπτωση του 28χρονου μπακ ενδέχεται να απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι την ομάδα στην οποία βρίσκεται και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαντ Σιπ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει προσηλωθεί στο υπάρχον συμβόλαιό του με τη Νόριτς και θα πάρει την απόφασή του όταν αυτό πλησιάζει στο τέλος του. Άλλωστε, με την αγγλική ομάδα στοχεύει στην είσοδο στα πλέι οφ της Championship με την ελπίδα ανόδου στην Premier League, επομένως οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχουν σαφέστατη προτεραιότητα. Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που ο Γιαννούλης αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα μας, ο Παναθηναϊκός έχει και το… χαρτί «Μπακασέτας» πλέον στο μανίκι του, που μπορεί να αξιοποιήσει. Από κει και πέρα, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αργότερα μέσα στη σεζόν, έτσι ώστε να φανούν και οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή σχετικά με το μέλλον του.

Αθανασίου: «Δύσκολο και πονηρό το ματς με τον Πανσερραϊκό – Μοναδικό ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Previous article

Πέρεθ: «Όνειρό μου το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.