0

Το «τριφύλλι» παρά την ήττα στη Λιθουανία συνεχίζει να βρίσκεται στην 4άδα και έχει ξεκάθαρα την τύχη στα χέρια του, έχοντας όμως μπροστά του 9 αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ξεκινώντας από τον «τελικό» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ στην 26ης αγωνιστική της Euroleague.

Συνολικά οι «πράσινοι» έχουν στην έδρα τους, πέρα από τη Φενέρ, τις Βιλερμπάν, Μπαρτσελόνα και Άλμπα και εκτός τις Ρεάλ, Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους και Μπάγερν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πάλεψε στο Κάουνας, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έδωσε η Ζάλγκιρις λόγω των πολλών λαθών και γνώρισε την ήττα με σκορ 80-68, πέφτοντας στο 15-10 στην Ευρωλίγκα.

Για τους «πράσινους», πλέον, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με ελάχιστα πραγματικά «βατά» ματς στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Μάλιστα, από εναπομείνασες αναμετρήσεις, μόλις οι 4 θα είναι στο ΟΑΚΑ, και οι 5 θα είναι εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR:

09/02 Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε
29/02 Ρεάλ – Παναθηναϊκός AKTOR
08/03 Παναθηναϊκός AKTOR – Βιλερμπάν
14/03 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR
20/02 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR
22/02 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα
29/02 Βίρτους – Παναθηναϊκός AKTOR
05/04 Μπάγερν – Παναθηναϊκός AKTOR
11/04 Παναθηναϊκός AKTOR – Αλμπα

Τα highlights από το Ζάλγκιρις-Παναθηναϊκός (Vid)

Previous article

Η Ατλέτικο Μινέιρο συμφώνησε με τον Μπερνάρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.