0

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να «πατήσει» πάνω στην πετυχημένη συνταγή στο ματς με τον Ατρόμητο…

Έπαιξαν ήδη δύο φορές μέσα στο 2024. Στην μία μάλιστα, ήταν τόσα πολλά τα προβλήματα τραυματισμού στο τριφύλλι, που έφτασε να τελειώσει το ματς με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, άλλους τόσους κόφτες, τον Κότσιρα ως δεκάρι και τον Ακαϊντίν σε ρόλο σέντερ-φορ μέσα στο γήπεδο!

Αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Με εξαίρεση τους Βαγιαννίδη, Σπόραρ, Βέρμπιτς και τους μόνιμα απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις και ο Φατίχ Τερίμ πρώτη φορά έχει τόσες λύσεις στα χέρια του, τόσα βέλη στην φαρέτρα του.

Βρήκε ισορροπία!

Ο Τούρκος τεχνικός είδε με ικανοποίηση την ομάδα που παρέταξε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο να κάνει ένα κυριαρχικό παιχνίδι, τόσο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά.

Το τριφύλλι «έπνιξε» τον αντίπαλο με το πρέσινγκ του που ξεκινούσε από πολύ ψηλά, δεν έφαγε ούτε μία φάση και  κατάφερε για πρώτη φορά να βρει τέτοια ισορροπία ανάμεσα στο επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι.

Ο Τερίμ θέλει να «πατήσει» πάνω σε αυτό το παιχνίδι και να χτίσει πάνω του. Δύο παίκτες που του έκαναν πολύ την δουλειά που ήθελε ήταν οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί του.

Ο Τούκου Παλάσιος έκανε μετά από πολύ καιρό ένα πολύ ηχηρό παιχνίδι και παρότι δεν σκόραρε, ήταν μία συνεχής πηγή κινδύνου. Η ικανότητα του στο πρέσινγκ και τα φυσικά του χαρίσματα θα του δώσουν φανέλα βασικού σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπερνάρ αποδείχθηκε ότι βρήκε έναν πολύ πιο απελευθερωμένο ρόλο από αριστερά, κάτι που είχε συμβεί και επί θητείας Γιοβάνοβιτς. Ο Βραζιλιάνος συνέκλινε συνεχώς προς τον άξονα και στην πραγματικότητα, γινόταν ένας δεύτερος πλέι-μέικερ δίπλα στον Μπακασέτα.

Επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Οι δύο τους θα είναι τα δύο κρυφά όπλα του Φατίχ Τερίμ, που σκοπεύει να παίξει πολύ περισσότερο από τα άκρα από ότι στα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αν σε αυτό προσθέσει κανείς την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη στις προπονήσεις (και πιθανότατα στην ενδεκάδα), τότε μιλάμε για μία εντελώς ανανεωμένη σύνθεση που μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό να γίνει πολύ κυριαρχικός στο γήπεδο, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που κι αυτός θα έχει πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τις δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ατλέτικο Μινέιρο συμφώνησε με τον Μπερνάρ!

Previous article

Νέες εξελίξεις με Βοτανικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.