0

Στην αποκάλυψη ότι ο Λευτέρης Μαντζούκας (Πιο Βελτιωμένος Παίκτης και ο Καλύτερος Νέος Παίκτης -κάτω των 21 ετών- για την Basket League της περσινής σεζόν) είχε κάνει ο ίδιος αίτημα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έκακαν οι Τόλης Κοτζιάς και Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής του SDNA, «Magic EuroLeague».

«Ο παίκτης που ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος ήταν να επιστρέψει στον Προμηθέα για να παίζει περισσότερο. Αλλά με απόφαση -σωστή για μένα- του Αταμάν, το παιδί αποφασίστηκε να μείνει στον Παναθηναϊκό» είπε ο Κοτζιάς.

«Ήταν δικό του αίτημα, δεν ήταν απόφαση του προπονητή σε καμία περίπτωση, ούτε της ομάδας. Ήταν απόφαση δική του, ήθελε να πάει στον Προμηθέα γιατί είναι ένα περιβάλλον που το ξέρει, εκεί μεγάλωσε. Ήθελε να νιώσει καλύτερα γι’ αυτούς τους πέντε μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν και να βρει περισσότερο χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, και το θέμα στράβωσε γιατί ο Αταμάν έκανε έναν λογαριασμό όσον αφορά στους Έλληνες παίκτες, για το πόσους θα έχει στην προπόνηση» πρόσθεσε ο Παπαθεοδώρου.

 

Απέφυγε τη θλάση ο Σλούκας, νέα εκτίμηση αύριο

Previous article

Αταμάν: «50-50 οι πιθανότητες να παίξει ο Σλούκας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.