0

Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στη Θέτιδα στη Βούλα πήρε το διπλό με 3-2 και εκμεταλλεύτηκε το σπουδαίο διπλό του Ηλυσιακού επί του Ολυμπιακού για να τον περάσει στη βαθμολογία.

Η Θέτιδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ξέφυγε με +5 από την ομάδα του Καλμαζίδη (14-9) και με τις Χέιντεν – Πετροβάρι να βγαίνουν μπροστά η γηπεδούχος πήρε το πρώτο σετ με 25-20 όμως…

Όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα σε 1-1 με το ίδιο σκορ 20-25, μάλιστα οι πρωταθλήτριες Ελλάδας κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό στη Βούλα, αφού Κάρακες και Άτκινσον έδωσαν το προβάδισμα με 21-25 στις φιλοξενούμενες.

Η ομάδα του Ρούση με καταπλητικές άμυνες της Μανιατογιάννη και τις Χέιντεν, Σιρίνινα και Παπαγεωργίου να ανεβάζουν την απόδοσή τους, η Θέτιδα έστειλε το παιχνίδι έπειτα από 33 λεπτά πολύ ωραίου βόλεϊ στο tie break με 26-24.

Εκεί ο Παναθηναϊκός με την εμπειρία των Κάρακες – Άτκινσον που ήταν οι πρώτες σκόρερ των πράσινων, αλλά και την Γενιτσαρίδη να παίρνει σημαντικές προσπάθειες πήραν διαφορά 4-5 πόντων και παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων που έφτασαν το ματς στον πόντο, έφυγαν με το διπλό από τη Βούλα με 3-2 (13-15).

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά με τη μαγκιά του Αταμάν!

Previous article

Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός 1-3: Πήρε το τρίποντο στην Ορεστιάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.