0

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν κομβικός στο πρώτο φετινό «διπλό» του Παναθηναϊκού στη EuroLeague, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να χτίσουν στη νίκη επί της Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο και ο Ντίνος Μήτογλου ηγήθηκε επιθετικά των «πράσινων» στη Mercedes-Benz Arena, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους (9/11 δίπ., 2/4 τρίπ.), 10 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 36:05 που έμεινε στο παρκέ.

Μετά το τέλος του ματς, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε στη flash interview: «Η Άλμπα Βερολίνου είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, σκοράρει γρήγορα και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχω πάντα αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι μου, νιώθω πολύ καλά. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός είχε συνολικά πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 3-4 στην κατάταξη.

Άλμπα – Παναθηναϊκός 85-99: Πρώτο διπλό με σούπερ Μήτογλου και θετικό ντεμπούτο Ναν

Previous article

Αταμάν: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας – Ελπίζω να έχουμε δύο sold out στο ΟΑΚΑ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.