0

Ο Πατ Μπερκ έγινε πρεσβευτής του Παναθηναϊκού στην πατρίδα του, την Ιρλανδία.

Ένας παλιός φίλος του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρεσβευτή του συλλόγου στην Ιρλανδία. Ο λόγος για τον Πατ Μπερκ, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ από το 1998 μέχρι το 2001 κατακτώντας την Ευρωλίγκα το 2000.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Πάτρικ Μπερκ ως «πρέσβη» στη χώρα της Ιρλανδίας.

Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει επαφές με αθλητές-τριες που έχουν δοξάσει το «τριφύλλι» και θα το εκπροσωπούν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται με σκοπό να υψωθεί ακόμα ψηλότερα σε όλο τον κόσμο η σημαία του Συλλόγου.

Η συνέχεια γίνεται με την Ιρλανδία που είναι μια χώρα που έχει ιδιαίτερη σχέση με το «τριφύλλι» ούτως ή άλλως καθώς είναι εθνικό της σύμβολο.

Ο «εκλεκτός» του Συλλόγου είναι ο άλλοτε μπασκετμπολίστας Πάτρικ Μπερκ που τίμησε την πράσινη φανέλα 1998-2001. Ήρθε στον Σύλλογο από την Ταού Κεράμικα και εν συνεχεία έπαιξε σε σπουδαίες ομάδες όπως οι Ορλάντο Μάτζικ, η Ρεάλ Μαδρίτης και οι Φοίνιξ Σανς.

Ήταν στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2000 και αναμφίβολα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους «αιώνια πιστούς».

Στόχοι των πρεσβευτών του Παναθηναϊκού στις διάφορες χώρες είναι η στενότερη συνεργασία μέσω αθλητών και συλλόγων, η ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση του «τριφυλλιού» με την κάθε χώρα και η σειρά δράσεων και εκδηλώσεων.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου που θα το κουβαλάω. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα προσπαθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου να συνεισφέρω ώστε να ενώσω περισσότερο τον Παναθηναϊκό με την Ιρλανδία, τη χώρα που γεννήθηκα. Το τριφύλλι μας ενώνει όλους και θεωρώ ότι από την Tullamore μέχρι την Αθήνα ο δρόμος είναι …πράσινος».

Νικολογιάννης: «Σκληρή ήττα για τον Παναθηναϊκό – Μοιραίος ο Βιλένα, κακό παιχνίδι από τον Ρούμπεν»

Previous article

Ο αφελής Παναθηναϊκός πλήρωσε και με το παραπάνω όλα του τα λάθη στη Βρετάνη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.