0

Ο Μπερνάρ μίλησε για την νίκη στην Λαμία αλλά και για την κόκκινη κάρτα που λανθασμένα έδειξε ο Μανούχος στον Αράο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνάρ:

«Στη φάση του 2-1 πριν πάρω την μπάλα στα πόδια μου κοίταξα στη μεγάλη περιοχή και είδα τον Αντράζ (σ.σ. Σπόραρ), που σήκωσε τα χέρια του. Προσπάθησα να κάνω την καλύτερη δυνατή πάσα εκείνη τη στιγμή και νομίζω πήγε καλά. Αλλά και ο Σπόραρ τελείωσε πάρα πολύ καλά τη φάση, διότι ποτέ δεν είναι εύκολη μια τέτοια σέντρα για έναν επιθετικό, όταν έρχεται με αυτή τη φόρα μέσα στην περιοχή. Ένιωσα και εγώ και όλοι μας ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε (σ.σ. και το οφσάιντ που ακυρώθηκε) ήταν φθηνά».

Για την κόκκινη στον Αράο είπε: «Όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς, είδαν ότι ο Γουίλιαν (σ.σ. Αράο) δεν έκανε τίποτα στη φάση που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής του είπε πως έκανε λάθος! Είναι πολύ σημαντικό που όλοι έδειξαν εξαιρετική νοοτροπία και συνέχιζαν να παλεύουν μέχρι τη λήξη, για να φτάσουμε τελικά στη νίκη».

Χουάντσο: Τα παιχνίδια που θα λείψει στην EuroLeague και η ημερομηνία του επόμενου ντέρμπι

Previous article

Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Η διαδρομή των 42.195 μέτρων που έμεινε στην ιστορία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.