0

Ο Παναθηναϊκός εν όψει και Ρεν βλέπει πως ο Μπερνάρ είναι σε τοπ φόρμα και αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αισθάνεται πως έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό στο περίφημο ντέρμπι. Πως ο Γιοβάνοβιτς το κέρδισε όσο παίχτηκε. Βέβαια, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα όλα αυτά θα πρέπει να ξεχαστούν.

Αύριο Πέμπτη έρχεται στη Λεωφόρο η Ρεν (26/10, 22:00). Δεν είναι στα καλά της η Ρέν, γνώρισε και πρόσφατα ήττα από τη Λοριάν (2-1) με παιδικά αμυντικά λάθη.

Αλλά είναι μια γαλλική ομάδα. Με συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι το form που δείχνουν να είναι κάποιοι κομβικοί παίκτες του. Ο Σέρβος Τζούρισιτς έδειξε και στο Καραϊσκάκη πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Εκείνος όμως που ήταν ο κορυφαίος τακτικά ήταν ο Μπερνάρ. Ο βραζιλιάνος μπορεί και σε αυτό το κομμάτι να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η θέση του στο γήπεδο ήταν δεξιά. Ο Παναθηναϊκός, όμως, προκειμένου να αποκτήσει ακόμα περισσότερους παίκτες στα χαφ, συνέκλινε. Ειδικά όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή της ομάδας του και ήταν σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου.

Έτσι, υπήρξαν στιγμές που χάρη στον Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός είχε 4 παίκτες στα χαφ (Πέρεθ, Τσέριν, Τζούρισιτς οι άλλοι 3), απέναντι στους Αλεξανδρόπουλο, Καμαρά. Αυτό το 4 vs 2 ήταν σημαντικό.

Συν πως ο Μπερνάρ κάλυπτε με εξαιρετικό τρόπο και αμυντικά τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Άψογος.

Πρόβλημα με Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπασκόνια – Την Πέμπτη κρίνεται η συμμετοχή του!

Previous article

Η στάση του Μπρινιόλι στο θέμα της ανανέωσης έως τώρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.