0

Το όνομα του Ζερόμ Μπόατενγκ συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, μέσω ενός δημοσιεύματος από το εξωτερικό!

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ εξακολουθεί να είναι ελεύθερος και τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα, για την οποία επισημάνθηκα πρωτίστως ότι είναι ο Παναθηναϊκός.

Ένα δημοσίευμα της «Sky Deutschland», όμως, αλλάζει τα δεδομένα, καθώς εμπλέκει και το όνομα του Παναθηναϊκού με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως «πρόθεση του Γερμανού κεντρικού αμυντικού ήταν να επιστρέψει στη βασική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να αποτελέσει τουλάχιστον εναλλακτική σε έναν από τους Κιμ Μιν Τζάε ή Νταγιόν Ουπαμεκανό.

Ωστόσο, έπρεπε να συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει πλέον χώρος για αυτόν στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή, όμως, δείχνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα, όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga, αλλά στην Ελλάδα.

Ο εν λόγω σύλλογος που ενδιαφέρεται για την εμπειρία του Ζερόμ Μπόατενγκ είναι ένας εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Λευτέρης Μαντζούκας: “Είμαι ένας… εξτρέμ”

Previous article

Να συνεχίσει τις νίκες και στο Περιστέρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.