0

Ο Κάιλ Γκάι δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν. Αναζητεί το πρώτο του εύστοχο τρίποντο, με την ελπίδα να αποκτήσει ψυχολογία και να πατήσει γκάζι!

Ο Κάιλ Γκάι είναι ένας καθαρόαιμος σουτέρ. Ένας είδος που σπανίζει. Δεν είναι ακριβώς ένας… μονόκερος, αλλά κάτι εξίσου σπάνιο. Ο Γκάι ήρθε στα μέρη μας με ποσοστό στην Ισπανία, με την Μπανταλόνα, που έφτανε στα 37%.

Το.. έχει, είναι ξεκάθαρο. Στο κολέγιο είχε 42.5%. Μόνο που στον Παναθηναϊκό, μετά από τέσσερα επίσημα ματς ακόμη ψάχνει το πρώτο του τρίποντο.

Στο Super Cup είχε 0/4, στην πρεμιέρα της EuroLeague (ξανά απέναντι στον Ολυμπιακό) δεν επιχείρησε καν σουτ (σε 11:28), ενώ κόντρα στο Μαρούσι και μολονότι έμεινε στο παρκέ για 30:28 είχε 0/6 τρίποντα (και 0/3 βολές)!

Στο πιο πρόσφατο δείγμα, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Γκάι επιχείρησε να πετύχει το πρώτο τρίποντο 2 φορές, αλλά αστόχησε (σε 06:28).

Η μεγάλη συμμετοχή στο ματς με το Μαρούσι είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης του Εργκίν Αταμάν και μία προσπάθεια να του τονώσει την εμπιστοσύνη. Είναι ξεκάθαρο ότι για έναν σουτέρ, η ψυχολογία έχει τον απόλυτο ρόλο και αυτή κερδίζεται και μεγαλώνει μόνο όταν μπαίνουν τα σουτ.

Η πεποίθηση ότι ο Γκάι θέλει ένα… σουτ για να πάρει μπροστά πρέπει να θεωρείται λογική.

Ο Γκάι ψάχνει το πρώτο τρίποντο

  • VS Ολυμπιακός (Super Cup) 0/4 τρίποντα (18:57)
  • VS Ολυμπιακός (EuroLeague) δεν επιχείρησε σουτ (11.28)
  • VS Μαρούσι (Basket League) 0/6 τρίποντα (30:18)
  • VS Μπάγερν (EuroLeague) 0/2 τρίποντα (06:28)
  • Σύνολο 0/12 τρίποντα

 

Ιρλανδία – Ελλάδα 0-2: Ελλαδάρα μες στην Ιρλανδία και τώρα τελικός με Ολλανδία!

Previous article

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην αξία του Φώτη Ιωαννίδη και η ημερομηνία – σταθμός στην καριέρα του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.