0

Αποκαλυπτικός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τι είπε για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αδερφό του!

Αναλυτικά όσα είπε στη Μαριάννα Καραδήμα (sport-fm.gr):

Για τους στόχους του: «Στοχεύουμε ψηλά αυτήν τη χρονιά. Φυσικά θα προσπαθήσουμε με την ομάδα να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Η σεζόν ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το καλωσόρισμά του: «Ήταν φανταστικά! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, από τη στιγμή ακόμα που έφτασα στο αεροδρόμιο, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική! Νιώθω την αγάπη των ανθρώπων ακόμα και στον δρόμο. Καταλαβαίνω τον μεγάλο ενθουσιασμό που έχουν οι οπαδοί για την ομάδα αυτή και ανυπομονούν να ξεκινήσουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα είναι συναρπαστικά».

Για το αν είπε εύκολα το «ναι»: «Μου πήρε λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Από τη στιγμή, όμως, που έκλεισε η πόρτα για το ΝΒΑ, ήταν εύκολη απόφαση. Με ήθελαν πολύ εδώ, ήθελαν να είμαι μέρος της ομάδας. Έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Μιλήσαμε σε μια μέρα για τους στόχους που έχει η ομάδα και το αποφάσισα αμέσως».

Μήπως έφτασε η ώρα του Γερεμέγεφ (;)

Previous article

Νικολογιάννης: «Σαρωτικές αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.