0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στην Τρίπολη και ενδεχομένως ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έχει μπροστά του σημαντική ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός έχει μία σειρά απαιτητικών αγώνων σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Μετά την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στην Τρίπολη και εν συνεχεία έχουν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να φρεσκάρει τους ποδοσφαιριστές τους, δίνοντας και πολύτιμες ανάσες στους βασικούς εξ αυτών. Έτσι, στην Τρίπολη, πρόκειται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και μία εξ αυτών θα ήταν ευκαιρία για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, ωστόσο δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός πορεύεται με τον Σπόραρ και τον Ιωαννίδη, ωστόσο ο Γερεμέγεφ δείχνει πως αξίζει μία ευκαιρία και το ματς με την Τρίπολη θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή.

Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Χουάντσο: «Θέλουμε με τον αδερφό μου να παίξουμε στην ίδια ομάδα, θα δούμε στο μέλλον»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.