0

Τις λεπτομέρειες, την προθεσμία και το κόστος των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, ενημερώνουν ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30 ευρώ, τονίζοντας ότι για να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα πρέπει να αποστέλλουν τα αιτήματα τους ως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Maccabi Haifa για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League στις 05/10/2023, να αποστείλουν το αίτημά τους στο info@paotickets.gr έως και τις 24/09/23.

Σύμφωνα με τον κανονισμό ασφαλείας της UEFA, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα παρακάτω πλήρη στοιχεία στο αίτημά σας:

Ονοματεπώνυμο/Αριθμός διαβατηρίου/Αριθμός κινητού τηλεφώνου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης, μαζί με τον κωδικό της πτήσης

Ημερομηνία και ώρα επιστροφής, μαζί με τον κωδικό της πτήσης
Πληροφορίες για το ξενοδοχείο διαμονής

Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την οργάνωση της μετακίνησης και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι το αίτημά σας περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ και για την πληρωμή και παραλαβή θα ενημερωθείτε μέσω e-mail.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας.».

Η ακτινογραφία του οριστικού ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-2024!

Previous article

Ο Αλαφούζος «υπογράφει» την εξυγίανση της ΠΑΕ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.