0

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πάει για ανανέωση και είναι απόλυτα δίκαιη!

Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός έκανε μία καταπληκτική πορεία στη Stoiximan Super League, χάνοντας στις λεπτομέρειες τον τίτλο από την ΑΕΚ.

Ένας από τους συμαντικότερους λόγους της επιτυχίας αυτής και της αλλαγής προσώπου της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είναι άλλος από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, έκανε εξαιρετική χρονιά, ήταν ο καλύτερος παίκτης του «τριφυλλιού» και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Φέτος, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στις προκρίσεις με την Ντνίπρο και φυσικά με τη Μαρσέιγ, έδειξε και πάλι πόσο κομβικός είναι.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μία από τις προτεραιότητες που έχει ο Παναθηναϊκός, αφού δε γίνεται να τον χάσει μέσα από τα χέρια του.

Κάποιες επαφές ανάμεσα στον παίκτη και στη διοίκηση έχουν ήδη γίνει, αφού το κλαμπ θέλει να τον «δέσει» και ο παίκτης είναι θετικός εφόσον δει τις απολαβές του να ανεβαίνουν αισθητά.

Δε γίνεται, άλλωστε, να παίρνει 300.000 ευρώ όταν πλέον τα επταψήφια συμβόλαια αυξάνονται στα αποδυτήρια, την ώρα που ο ίδιος κάνει τη διαφορά.

Στην κορυφαία μισθολογικά βαθμίδα δεν πρόκειται να πάει. Το ξέρει και εκείνος, αλλά ο (υπερ)διπλασιασμός αποδοχών είναι ένας εφικτός στόχος.

Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού

Previous article

Μαντζούκας: «Το ταλέντο και η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.