0

Μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και να προσθέσει μια τρίτη λύση στους στόπερ ενόψει και των παιχνιδιών με την Ντνίπρο.

O Παναθηναϊκός θα έπρεπε εδώ και αρκετό καιρό να έχει αποκτήσει τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό, ώστε να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει, καθώς αυτή την στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο μόνο λύσεις.

Τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον και ενώ το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο βρίσκεται προ των πυλών(25/7).

Όποιος και αν έρθει τώρα δεν θα προλάβει να αποκτήσει ένα καλό επίπεδο «χημείας» και προσαρμογής, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί στα ματς με τους Ουκρανούς και αυτή η μεγάλη καθυστέρηση συνιστά ρίσκο για το «τριφύλλι».

Από κει και πέρα και μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Άρη για την απόκτηση του Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει άμεσα την περίπτωση που έτρεχε παράλληλα με εκείνη του Τσέχου διεθνούς στόπερ. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά και το όνομα του εκλεκτού αναμένεται να προκύψει μέσα στο επόμενο 48ώρο.

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει και δεύτερο στόπερ, ώστε να ολοκληρώσει την τετράδα στο κέντρο της άμυνας.

 

Ο Πονίτκα στην Παρτιζάν: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Παναθηναϊκό – Το όνομα του Ομπράντοβιτς με έφερε εδώ»

Previous article

Για αυτό έμεινε ο Μπράμπετς στον Άρη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.