0

Εφόσον προκριθεί απέναντι στη Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πραγματοποιήσει νέες μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσθέσει άλλον έναν αμυντικό στόπερ στην ομάδα μέσα στις επόμενες ώρες, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ για τα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν με τη Ντνίπρο.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έθεσε το αίτημα προς τον Γιάννη Αλαφούζο για αύξηση του προϋπολογισμού, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση μετά την πρόκριση, καθώς το «Τριφύλλι» θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Ο στόχος της ομάδας είναι να διαθέτει ένα ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής, προκειμένου ο Γιοβάνοβιτς να μπορεί να πραγματοποιεί τις απαραίτητες αλλαγές κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σεζόν, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της ενδεκάδας που θα αγωνίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Εάν, λοιπόν, όλα πάνε καλά κόντρα στους Ουκρανούς, τότε θα ακολουθήσουν νέες μεταγραφικές κινήσεις για τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο να παρακολουθεί με ανυπομονησία τις εξελίξεις.

Η πρώτη του Βιλένα με τα πράσινα, η παρουσίαση του Γιοβάνοβιτς και το φατούρο (Vid)

Previous article

Κάλεσε τον Διαμαντίδη στην βραδιά του Σπανούλη, ο Ολυμπιακός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.