0

Στην περίπτωση του 31χρονου διεθνούς Τσέχου κεντρικού αμυντικού, Γιακούμπ Μπράμπετς, έχει εστιάσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει τη μία από τις δύο κενές θέσεις που αναζητά για την ενίσχυσή του στην καρδιά της πράσινης άμυνας, με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Αρη για την απόκτησή του.

Οπως διέρρευσε την Τρίτη σε Μέσα που καλύπτουν αποκλειστικά τα θέματα του Αρη, οι κιτρινόμαυροι έχουν στα χέρια τους προσφορά από τον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Ο Μπράμπετς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του την τελευταία διετία που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, προερχόμενος από τη βελγική Γκενκ. Εχει ύψος 1.86, είναι δυνατός και ικανός στον αέρα, καλός με τη μπάλα στα πόδια και έχει καταγράψει 36 συμμετοχές στην Εθνική Τσεχίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Σπάρτα Πράγας και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Γκενκ έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Στο Βέλγιο δεν βρήκε τον χώρο που προσδοκούσε και μετά από δανεισμούς σε Ρίζεσπορ και Βικτόρια Πλζεν, διατηρήθηκε ως ελεύθερος στην ομάδα της χώρας του.

Στις 31 Αυγούστου 2021 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στον Αρη όπου έχει καταγράψει 70 συμμετοχές με 2 γκολ. Με τους κιτρινόμαυρους έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ πέραν της Εθνικής Τσεχίας έχει υπάρξει διεθνής σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες από την Κ18 έως την Κ21.

Βιλένα: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, χαρούμενος που είμαι εδώ»

Previous article

Απειλές στον Σλούκα από την Θύρα 7! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.