0

Σλούκας και Βιλντόσα αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό για τον Εργκίν Αταμάν και μπορούν να εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό.

Ένα απ’ τα βασικά προβλήματα του Παναθηναϊκού την τελευταία τριετία ήταν η έλλειψη καθαρού μυαλού στο παρκέ. Διότι δεν είχε έμπειρους οργανωτές που θα μπορούσαν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας.

Μέσα σε λίγες ημέρες, έχει ήδη δύο αστέρια στη φαρέτρα του κι ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόσα είναι δύο σπουδαίοι γκαρντ, ή αν προτιμάτε κόμπο γκαρντ, που μπορούν με άνεση να συνυπάρξουν στην ίδια πεντάδα. Διότι η φιλοσοφία του Τούρκου κόουτς προστάζει χειριστές που δημιουργούν για τους συμπαίκτες τους, αλλά και για τους εαυτούς τους.

Φυσικά, τα… κλειδιά θα τα έχει ο Ελληνας γκαρντ. Θα είναι το «Α και το Ω» του νέου Παναθηναϊκού. Μαζί με τον Αργεντινό γκαρντ θα προσφέρουν απλόχερα κάτι που έλειπε εδώ και τρία χρόνια στους «πράσινους». Τη… χαρά του πικ εν ρολ. Είτε να δημιουργούν πικ για τους εαυτούς τους, είτε για τους ψηλούς (π.χ. Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο), είτε φυσικά για τους σουτέρ που θα αποκτηθούν στην περιφέρεια και θα «χτυπούν» σε catch ‘n’ shoot καταστάσεις.

Η ταχύτητα, η εξυπνάδα τους, το κοφτερό τους μυαλό με την μπάλα κι οι προσωπικές ενέργειες θα πάνε σε άλλο επίπεδο το πλάνο του Εργκίν Αταμάν. Επίσης, κάτι αξιοσημείωτο: ο Βιλντόσα μπορεί να τρέξει δεξιόστροφα πικ εν ρολ κι ο Σλούκας να δημιουργήσει πικ εν ρολ απ’ την αριστερή πλευρά. Κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό άκρως απρόβλεπτο στο εκτελεστικό κομμάτι.

Η δυνατότητα και των δύο παικτών με ντράιβ μπορεί να δημιουργήσει πολλές αμυντικές ανισορροπίες στους εκάστοτε αντιπάλους των «πρασίνων», αλλά και να συμβάλει στο καλό spacing στην επίθεση με την απαιτούμενη βοήθεια των περιφερειακών ψηλών. Σλούκας και Βιλντόσα εγγυώνται  ένα εκρηκτικό μέλλον στο παρκέ.

Η μεταγραφή του Βιλένα στον Παναθηναϊκό προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη αλλού!

Previous article

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τρουιγιέ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.