0

Πέμπτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για τον Παναθηναϊκό σήμερα (9/7), κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τα φιλικά προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους σήμερα (09/07), στις 19:00 (Cosmote Sport 1), με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, του άλλοτε τεχνικού διευθυντή του Τσάβι Ρόκα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του δούλεψαν από τις 25 του μήνα και μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα τέσσερα προηγούμενα φιλικά πάνω στις ιδέες που θέλουν να παρουσιάσει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν.

Το επίπεδο της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε όλο αυτό το διάστημα ήταν αρκετά υψηλό, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει τη νέα σεζόν ακόμα πιο δυνατός, φτάνοντας παράλληλα στην επίτευξη των στόχων του.

Η… αυλαία, λοιπόν, έρχεται μέσα από το φιλικό με την κυπριακή ομάδα, σε μια αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο -πιθανότατα- δείκτη δυσκολίας για τους «πράσινους», αλλά και τα πόδια όλων πολύ πιο «βαριά».

Εξ ου και ο Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του. Θέλοντας από την μια να τσεκάρει συγκεκριμένα πράγματα και το κατά πόσο αυτά έχουν αφομοιωθεί. Αλλά και να μην ρισκάρει τυχόν τραυματισμό, λόγω της καταπόνησης των παικτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Άνταμ Τσέριν αναμένεται να μην χρησιμοποιηθούν από τον Σέρβο τεχνικό, σε αντίθεση με τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος έχει μπει στις προπονήσεις εσχάτως.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από το Μπαντ Έρλαχ, όπου είχε «στρατοπεδεύσει» για το βασικό στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, την Δευτέρα (10/07) το απόγευμα για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Με τον επόμενο κύκλο της προετοιμασίας να λαμβάνει χώρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και να περιλαμβάνει δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις. Απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, στις 14 Ιουλίου στη Λεωφόρο, με την δεύτερη ομάδα να αναζητείται.

Με το “52” στη φανέλα εις μνήμη της μητέρας του ο Βιλένα

Previous article

Άκρως… οικογενειακόν στον Παναθηναϊκό Κώστας και Αναστασία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.