0

Ο Τόνι Βιλένα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την προσεχή Τρίτη (11/07), όπως έγινε σήμερα (08/07) γνωστό.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (11/07) στις 4:20 το μεσημέρι θα «προσγειωθεί» στην Ελλάδα και το «Ελευθέριος Βειζέλος» ο Τόνι Βιλένα, όπως ενημέρωσε σήμερα (08/07) ο Παναθηναϊκός!

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» αναμένεται να έρθει στην Αθήνα προκειμένου, καταρχήν, να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια ο Βιλένα θα αρχίσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα…

Θυμίζουμε ότι, χθες (07/07), οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού χαφ, από την Εσπανιόλ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο με τετραετή διάρκεια.

Ο Βιλένα αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, έχοντας παράλληλα και χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του.

«Γκάζια» από Γιοβάνοβιτς και «μπράβο» όταν οι παίκτες ανέβασαν απόδοση!

Previous article

Καλωσόρισε τον Σλούκα με βίντεο ο Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.