0

Ο Παναθηναϊκός έκανε το “μπαμ” με τον Βιλένα και η Εσπανιόλ έσπευσε να αποχαιρετήσει τον παίκτη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την… βόμβα του καλοκαιριού υπό άκρα μυστικότητα! Το όνομα του Ολλανδού χαφ δεν είχε ακουστεί στο σρεπορτάζ των “πρασίνων” και ξαφνικά έσκασε η ανακοίνωση! Το “τριφύλλι” έκανε δικό του τον Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ πληρώνοντας 3,5 εκατομμύρια ευεώ την ομάδα και 1,5 ετησίως τον παίκτη.

Ο διεθνής με την εθνική Ολλανδίας πέρυσι έπαιξε στη Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα ως δανεικός. Οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς που είχαν και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Η Εσπανιόλ έπεσε στην δέυτερη κατηγορία και ήθελε να βρει οικονομική “ανάσα”. Έτσι το deal για τον Βιλένα ήταν κομβικό για αυτούς.

Οι Ισπανοί, μετά το “τριφύλλι”, ανακοίνωσαν και αυτοί την συμφωνία για τον Ολλανδό χαφ. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους έγραψαν: “Η Εσπανιόλ και ο παναθηναϊκός έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Βιλένα στην Ελλάδα. Ο Βιλένα έπαιξε δανεικός στην ιταλική Σαλερνιτάνα την περασμένη σεζόν, γίνεται μέλος της αθηναϊκής ομάδας.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Βιλένα για τον επαγγελματισμό του και του εύχεται ότι καλύτερο στο νέο μονοπάτι της καριέρας του”.

 

Ο Μήτογλου… χάλασε του Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Ο Βιλένα είναι η χαφάρα που ήθελε και τον αλλάζει επίπεδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.