0

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται πλέον ο Τζέριαν Γκραντ.

Ηταν προσωπική επιλογή του Εργκίν Αταμάν και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει. Μετά τον Ντίνο Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος πηγαίνει στους «πράσινους» ως μία αξιόπιστη λύση που θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει λύσεις.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η συμφωνία με τον πρώην παίκτης της Τουρκ Τέλεκομ δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για την περιφέρεια και δη τον παίκτη που θα του δώσει μεγάλη ώθηση στο σκοράρισμα. Ο Γκραντ δεν διαφοροποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό και επί της ουσίας έρχεται να ενισχύσει τον πάγκο της ομάδας του Αταμάν, ο οποίος προφανώς και τον ήξερε από το τουρκικό πρωτάθλημα και τον επέλεξε για να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο ύψους 1.96 γκαρντ κέρδισε το MVP στο EuroCup, ενώ πέρυσι είχε 14.9 πόντους (με 54% στο δίποντο, 29.7% στο τρίποντο και 81.8% στις βολές), 3.2 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1.3 ασίστ και 2.9 λάθη ανά 33’27” συμμετοχής.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε στην Ελλάδα, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Προμηθέα Πάτρας.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ έχει και εμπειρία από ομάδα πρωταθλητισμού, έχοντας παίξει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Θυμίζουμε πως για τον Γκραντ είχε προκύψει την Τρίτη δημοσίευμα από Σερβία μεριά που ενέπλεκε τον Παναθηναϊκό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο «κάδρο» για στόπερ το “θηρίο” Γκραβιγιόν! (Vid)

Previous article

Κόβει, ράβει και… δεν χάνει ματς: Ο βιονικός Τόνι Βιλένα ανεβάζει επίπεδο τα χαφ του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.