0

Τα δεδομένα όσο αναφορά τους επόμενους στόχους του Παναθηναϊκού μετά τις προσθήκες των Βιλντόζα και Λεσόρ.

Μετά την απόκτηση των Βιλντόζα και Λεσόρ ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» και για να καλύψει τα υπόλοιπα κενά του στο ρόστερ.

Τα ονόματα που ακούγονται πιο χαρακτηριστικά το τελευταίο διάστημα είναι αυτά τον Ντάντε Έξουμ, Μάριο Χεζόνια και Ζακ Λεντέι.

Όσο αναφορά τον Αυστραλό γκαρντ φαίνεται πως έχει προτεραιότητα την επιστροφή του στο NBA, όμως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Μονακό έχουν κάνει την κίνησή τους. Ενδιαφέρον υπάρχει και από μία ομάδα του ΝΒΑ και μένει να δούμε αν μετουσιωθεί σε πρόταση. Σε περίπτωση που δεν πάει στον «μαγικό κόσμο» Παναθηναϊκός και Μονακό οδηγούν την κούρσα των διαπραγματεύσεων.

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια πάντα θα υπάρχει στο ρεπορτάζ των «πράσινων». Ο ίδιος είναι «αρρωστάκι» με την ομάδα θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η Ρεάλ. Έτσι, τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά για τον Κροάτη φόργουορντ. Οι ανανεώσεις τον Ντεκ και Μούσα ίσως βοηθήσουν την κατάσταση προς όφελος του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Ζακ Λεντέι που έκανε μία εξαιρετική χρονιά στα χέρια του Ομπράντοβιτς φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σερβίας με τον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι να του έχουν καταθέσει πρόταση. Παρότι δέχεται μεγάλο «πρέσινγκ» από την «ομάδα του λαού» ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός.

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» – Αυτές οι ομάδες συμμετέχουν

Previous article

Τρέλα και λατρεία του κόσμου για τις νέες φανέλες του Παναθηναϊκού: Εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.