0

Ο Παναθηναϊκός σάρωσε τους τίτλους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters κολύμβησης καθώς πήρε το πρωτάθλημα σε άνδρες, γυναίκες και γενική βαθμολογία.

Για μια ακόμα χρονιά ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters κολύμβησης που έγινε στο ΟΑΚΑ και είχε περίπου 500 συμετοχές.
Οι «πράσινοι» λοιπόν κατέκτησαν και τα τρία επίσημα τρόπαια του πρωταθλήματος βετεράνων σε άνδρες, γυναίκες και γενική βαθμολογία.

Αναλυτικότερα στη Γενική βαθμολογία ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος με 1637,5 βαθμούς και στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο ΚΟΠΙ με 1355 βαθμούς και στην Τρίτη θέση ο Ωκεανός με 1230 βαθμούς.
Στους άνδρες ο ΠΑΟ ήταν και πάλι πρώτος με 895 βαθμούς, δεύτερος ο Ωκεανός με 695 βαθμούς και τρίτος ο ΚΟΠΙ με 655 βαθμούς.

Τέλος, στις γυναίκες το «τριφύλλι» κατέκτησε και εκεί το πρωτάθλημα με ανατροπή και μάζεψαν 742,5 βαθμούς έναντι 700 του ΚΟΠΙ και 561 του Ωκεανού.

Φουλάρει για χαφ ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον «χαμό» του Γιώργου Γεωργίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.