0

O Όντρεϊ Λινγκρ πιέζει την Σλάβια Πράγας προκειμένου να βρεθεί λύση στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που τα οικονομικά της Μπεσίκτας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην πιθανότητα να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού!

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει τις προσπάθειες του στην απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ, ωστόσο η περίπτωση του διεθνή μεσοεπιθετικού της Σλάβια Πράγας μόνο εύκολη δεν θεωρείται λόγω των υψηλών απαιτήσεων του τσεχικού συλλόγου.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως για τον Λινγκρ υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Ισπανία και Γαλλία δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι να έχουν εκφράσει την πρόθεση να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Σλάβια.

Αντιστοίχως και η Μπεσίκτας για την οποία γράφτηκε πως παρακολουθεί την περίπτωση του 24χρονου Τσέχου, διαθέτει περιορισμένο μπάτζετ και η πολιτική του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη είναι να κινείται κυρίως για ελεύθερους παίκτες δελεάζοντας τους μεταγραφικούς στόχους της με υψηλά συμβόλαια.

Οι «Μαύροι Αετοί» πολύ δύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Λινγκρ, όταν το μίνιμουμ ποσό που αξιώνει η Σλάβια ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Το «Τριφύλλι» στην παρούσα φάση είναι η ομάδα που μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έχοντας και ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει «ψηθεί» με την ιδέα να μεταπηδήσει στην ελληνική ομάδα.

Οι Τσέχοι προσπαθούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από μια τέτοια πώληση, ωστόσο δύσκολα θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Πηγή: sdna.gr

Αυτοί είναι στην κορυφή της πράσινης λίστας του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό

Previous article

Κοιτάει και τον Φαμπιάνο του Άρη για τα σέντερ μπακ ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.